De Converter

 

Ik voel Tachyon Archion® als licht-, liefde- en vredevolle energie die uit de oorsprong komt en precies dat deeltje in ons dagelijkse leven toevoegt dat wij graag weer willen voelen. Bewustwording, Liefde en Vrede in onzelf.

Onze converter werkt zonder aansluiting op elektra, zonder magneten of metalen.

In deze converter kan je je eigen energie producten structureren.

Leg gewoon je voorwerp voor een bepaalde tijd in de converter.
De structuur van het object word verandert. Deze structurering is ‘tijdloos’ en blijft, na wat wij tot nu toe weten, altijd behouden. Dat is met een pendel of tensor te meten.

Archion® = energie vanuit de oorsprong
Een kennis van ons heeft vele Tachyon producten van andere aanbieders (Takionic/Japan, ATT/USA, Albat enzovoort) met producten die in ‘onze’ converter gestructureerd zijn vergeleken en is over de werking van onze energie overtuigt.
Hij heeft het verschil van onze producten tot de energie produkten van andere aanbieders als heel goed gevoeld en de werking als zeer positief beschreven.
Omdat het verschil kwa energie van anderen is bevestigt, de werking van iedereen als zeer positief is beschreven en nu ook nog wetenschappelijk onderzoek erna wordt gedaan om de energie zo nauwkeurig dan mogelijk te beschrijven, vind ik dat de tijd is gekomen om een onderscheid tot andere aanbieders van energieproducten te maken.

Wij bouwen op wens jou converter

De standaard maat converter
Converter binnenmaat : ca. lengte 25cm, breede 18,5cm, hoogte 24cm.
Converter buitenmaat: ca. lengte 34,5cm, breede 28cm, hoogte 26cm
Gewicht ca. 14kg

Prijs op aanvraag

De converter moet worden opgehaald in Hoofddorp in de buurt van Schiphol.

  • Iedereen die met ‘onze converter’ werkt mag de naam Tachyon Archion® gebruiken, mits hij/zij het ®teken gaat toevoegen (alt169)

mail naar: licht4ever(apestaart) gmail.com

Ervaringen van klanten

——-Originalmeldung——-

Dag Brigitte,
Inmiddels zijn de 14 dagen rust praktisch voorbij, ligt er natuurlijk al een en ander in de Archionconvertor.
Verder heb ik me iedere dag vol blijdschap verbonden met mijn “kistje” en ben ik gewoon blij dat ik hem gekocht heb.
Hij voelt goed en liefdevol en de “pure koelte”, die het van binnenuit verspreid is voor mij een soort van “geest”verbinding.
Het bijzondere is dat sinds het “glazen ei” in mijn huis er essentiële dingen veranderd zijn, waaronder mijn samenwerking met de Stichting waarin ik zeer actief was. Het is alsof ik dingen helder ben gaan zien en van daaruit beslissingen nam en het voelt aan alle kanten goed. Zolang ik luister en wil kijken naar wat er werkelijk gebeurt, gaat het prima. Wanneer ik wat slordig word of dingen niet afmaak zoals ik ze zou moeten afmaken uit een soort van gemakzucht, word ik onmiddellijk en pijnlijk duidelijk teruggefloten. Lessen van de laatste weken, waaraan ik me van harte overgeef.

Archionenergie: whow! In deze tijd – wanneer je het in alle eerlijkheid wilt zien – levensveranderend voor mij. Dank, diep en van harte, voor alle inspanning die jij je getroost om dit naar buiten toe de wereld in te brengen. Jouw gastvrijheid 14 dagen terug was daarbij hartverwarmend.
Liefs in kracht, licht en liefde over de dag en nacht heen
Ada

Ik heb een mail gekregen van iemand die als leraares werkt.
Lees haar ervaringen met de converter en de energie zelf:

Hallo Brigitte.
Afgelopen zomer heb ik een converter bij je opgehaald.
Veel laat ik niet van me horen maar nu lijkt mij een goed moment om je deelgenoot te maken van een heel bijzonder iets op de school waar ik werk.
Sinds oktober heb ik gestructureerde dingen in mijn klas liggen. Het zijn glazen steentjes en een glazen bolvorm met iets erin. Ze liggen op een kast waar de kinderen bij kunnen en iedere morgen als ze binnen komen spelen ze met de steentje, ook door de dag heen. Ze leggen er figuren mee, bouwen torentjes, leggen ze op een weegschaal of houden ze gewoon in hun handen.Ik heb je verteld dat ik leerkracht ben van groep 1 en 2 in het basisonderwijs. Het zijn kinderen van 4, 5 en 6 jaar.
De school waar ik werk staat in een volksbuurt en er zitten over het algemeen best wel zwakke kinderen op. Als 75% van de kinderen op het landelijk gemiddelde niveau zitten, zijn wij blij want dan leveren wij goed werk. Nu scoren de kinderen in mijn klas heel hoog. 80% zit boven het gemiddelde en 13.3% zit op het gemiddelde.

Dit betekend een scoringspercentage van 93,3%.

Over scoringspercentages schrijven staat wat zakelijk maar maakt wel meteen veel duidelijk.
De groep is heel actief, ze zijn steeds op ontdekkingstocht. Ook zijn ze kritisch, ze luisteren heel goed wat iemand zegt en stellen hele gerichte, doordachte vragen. Ze kunnen zich heel lang concentreren en hebben een heel hoog werktempo.
Dammen is een favoriete bezigheid en ze dammen goed. Veel kunnen er al lezen, sommigen lezen beter dan kinderen in groep 8, ook rekenen zijn ze zich eigen aan het maken met behulp van een computerprogramma. Ze leren het zichzelf en elkaar.
De kinderen zelf weten niet dat ze zo snel leren. Voor hen is alles leuk en spel.
Binnen het leerkrachtenteam worden regelmatig de toetsresultaten vergeleken. Bij de resultaten van mijn groep valt iedereen stil. De score is echt uitzonderlijk hoog. Of het met de gestructureerde steentjes te maken heeft kan ik natuurlijk niet met zekerheid zeggen maar als de volgende groep ook weer sterker is dan de rest van de school..…
Groetjes,

Nog een mailcontact 😉

Beste Brigitte,

Ongelooflijk, wat een power heeft dat ding! Na twee uur in mijn bed geslapen te hebben, ben ik beneden op de bank gaan liggen, waar de energie nauwelijks minder voelbaar was, want ik heb uren wakker gelegen. Ik ben bang dat mijn huis te klein is.
Kan ik dit de buren wel aan doen, of is niet iedereen er zo gevoelig voor?
En waarom vermeld je niet op je website dat het zo’n sterke uitstraling heeft?
Ik hoop inderdaad dat het na twee weken beter is geworden.
hartegroet,
Leintje

——-Originalmeldung——-
Hallo Leintje,
Wat de uitstraling betreft zo kan ik dat niet zo maar op mijn website vermelden. Hoe ook ?
De meeste mensen voelen er helemaal niets van.
Ik had je verteld dat zelfs mijn man, mijn familie of kennissen niets van de energie voelen.
Alleen gevoelige mensen kiezen tot nu toe voor een converter…….
Dus hoe moet ik dat verwoorden?
Tot nu toe heeft iedereen goede ervaringen met de energie gemaakt. Het is een kwestie van wennen aan de energie en de meeste hadden na een paar dagen een goed en stabil energieveld.
Ik wens je een fijne avond
Licht en Liefde
Brigitte

——-Originalmeldung——-
Hallo Brigitte,
Ik kan je meedelen dat ik nu heerlijk slaap.
Ik voel me energiek, en het lijkt of mijn hersenhelften beter samenwerken.
hartegroet,
Leintje